Asset-9

Information om solrosfrön/jordnötter

Hej, lite tråkiga nyheter från vår sida och en möjlig lösning lite längre ned i mailet. Vår leverantör visade sig vara en bluff. Den beställning vi lagt och den betalning vi gjort har gått upp i rök. Det blir alltså ingen utlämning nu på söndag. Vi tycker såklart detta är jättetråkigt och har hela dagen letat efter en lösning så att du ska få den beställning som du gjort.

En möjlig lösning

Vi har fått tag på 15kg säckar med skalade solrosfrön från en svensk leverantör som kan leverera under nästa vecka. De har gått med på att ge oss ett kraftigt rabatterat pris så att vi kan hålla priset på 350kr/säck som vi lovat, men observera att det då är 15kg och inte 20kg som det var sagt innan. Kilopriset är nu 23,33kr/kg jämfört med 17,50kr/kg som det var från start. Värt att notera är att ex Granngården tar 56,90kr/kg. Så även om det är lite dyrare är det fortfarande halva priset 🙂

Vi kommer ta hem hela leveransen som är beställd, men du avgör själv om du vill behålla din beställning eller inte. Jag kommer att maila ut när leveransen kommit så kan du komma och hämta din beställning om du fortfarande vill ha den, trots lite ändrade förutsättningar.

Vad gäller jordnötterna så håller jag på att leta en leverantör i Sverige även för dem och kommer få svar i början på nästa vecka. 

Jag ber om ursäkt för krånglet och en massa mail med ändrade förutsättningar, jag hade inte trott att det skulle vara så krångligt detta. Nu kommer jag inte att skicka något mer mail innan vi har fått leveransen.

Allt gott och trevlig helg!

Christian Paulson

073-0267410

Håverud Linhagen, 66194 Säffle

linhagen.se